onsdag 9 september 2015

Enkel Pasta Carbonara

Pasta Carbonara kan man variera och göra lite beroende på vad man har hemma. Det är en bra maträtt att göra när man behöver "koka soppa på en spik". Det här var vad jag hade hemma den här gången, och det blev jättegott!


Recept, 2 port
1 paket bacon
1 äggula
1 stor vitlöksklyfta
0,5 dl riven mozzarella
Persilja
Ev lite vitpeppar
Spagetti

Koka spagettin. Stek baconet nästan knaprigt, pressa ner vitlöken mot slutet, och ev vitpepparn. Häll av pastavattnet och släng ner pastan i stekpannan där baconet+vitlöken ligger. Rör om och rör sedan när även äggulan och osten. Blanda väl och servera med lite hackad persilja.

Med äggulan och osten blir pastan riktigt krämig och god.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar